Home    
Marleen - geen traditionele politica  

Marleen Van Ouytsel

Als oudste van 5 kinderen leerde ik al jong wat verantwoordelijkheid betekent. Na mijn studies communicatiewetenschappen werkte ik een tijd in Brussel en leerde er mijn man kennen. Samen woonden we zes jaar in Singapore en AustraliŽ. Onze kinderen Elisabeth en Frederic zijn er geboren.

In 2000 ben ik verkozen als gemeenteraadslid voor de VLD. De voorbije 6 jaar heb ik mij ten volle ingezet voor onderwijs, werk, cultuur, leefkwaliteit en voor de bevordering van het Nederlands. In de gemeenteraad maar ook daarbuiten, als vrijwilliger en oprichtster van de Zomerschool Nederlands voor anderstalige kinderen, heb ik ervaren dat je met enthousiasme, visie en de nodige volharding het verschil kunt maken.

Als raadgever van de liberale ministers van onderwijs en inburgering heb ik actief meegewerkt aan meer gelijke onderwijskansen  en aan een Vlaams inburgeringsbeleid met wederzijdse rechten en plichten.
Met
uw stem wil ik dat engagement graag verder zetten en ook de volgende zes jaar opkomen voor een bruisend en welvarend Antwerpen waar de inwoners zich verbonden voelen met hun stad.

 

Wie is Marleen?  

De kinderen:
Elisabeth en Frederic

met echtgenoot
Frederic Hannequart

fotogalerij    
Marleen op het internet    
Standpunten & verwezenlijkingen    
standpunten & verwezenlijkingen: taal    
standpunten & verwezenlijkingen: onderwijs & werk    
standpunten & verwezenlijkingen: economische welvaart    
standpunten & verwezenlijkingen: leefkwaliteit    
de 2 ondeugden van Marleen
6 VLD-kernpunten voor de provincie
Verkiezingen 8 oktober 2006    
info - frequently asked questions    
Hoe stemmen voor Marleen? Doe de simulatie!    
contacteer Marleen Van Ouytsel    
 
 
 
 
 

[Disclaimer]